1.) Amikor megkapod az ajándékot érdemes felbontani a csomagolást! Illetlenség és érdektelenségnek tűhet, ha nem bontod fel, s ezzel könnyen megbánthatod azt a személyt aki az ajándékot adta.

ajándék csomagolás

2.) A jól bevált trükk, amit minden ember ismer: Aki olyan ajándékot kapott amit nem igazán kedvelt gyorsan próbálta úgy elpasszolni, hogy azt továbbajándékozta. Csak akkor van gáz, ha a csomagolásban egy személyre szóló üzenet van, mert akkor tuti a lebukás. Igy mikor valamit tovább ajándékozol érdemes előtte alaposan átvizsgálni a csomagot. A mennyiben azt szeretnéd, hogy a csomagod a célszemélynél kössön ki, feltétlenül olyan ajándékot adj amit biztosan szeretne. 

Karácsonyi arany csomag

Nem kell sokat gondolkodni azon, hogy mi az amit minden ember igazán szeretne. Minden ember sokáig egészségesen szeretne élni, ezért az olyan ajándékot, ami az egészséget támogatja mindenképp meg fog tartani.

Hogyan ajándékozhatunk egészséget? 

http://herbcaps.com/hu_HU/webshop/42/karacsonyi-csomagok

Amennyiben olyan terméket ajándékozunk szeretteinknek, amivel megőrzik egészségüket biztosan tudni fogják, hogy tényleg számítanak és fontosak nekünk.

3.) Amit biztosan TILOS ajándékozni az a Pénz. A pénznél még az is jobb, ha nem adsz semmit. Egyrészt azt mutatja, mennyire nem fontos az a személy akit meg akarsz ajándékozni. Illetlenség!  Ennél egy fokkal jobb az ajándékutalvány.

pénz

4.) A legnagyobb lúzerség, ha valaki az árcédulát rajta hagyja az ajándékon. Ez aztán mindennek a teteje!  Mindig figyelj oda, hogy az árcédulát tüntesd el az ajándékról.

5.) Ajándékot sose magadnak válassz, mindig úgy válassz, hogy mi lenne igazán jó annak akit megajándékozol. Sokszor esünk abba a hibába, hogy ránézünk valamire és nagyon megtetszik, ajándékba adjuk és kiderül hogy akit megajándékoztunk egyáltalán nem örül neki. Ezért mindig tudjuk meg azt, hogy valójában minek örülne igazán. Erre vannak ügyes trükkök a kívánságok kifürkészésére

6.) Kozmetikum parfüm igen kényes téma ajándékba, mivel igen közelinek kell lennie ahhoz hogy ismerjük a megajándékozott ízlését. Ezért ezt az ajándékot csak igen szűk körnek 1 vagy 2 embrenek tudjuk adni.

parfüm

7.) Saját ajándékot a közeli családtagoknak ajándékozz, mert Ők fogják igazán értékelni. Amennyiben elég ügyes vagy és kitartó és külső személy is méltatta munkádat, akkor talán belefoghatsz ajándékkészítésbe más személyek részére is.

fa ló

8.) Késnek, ollónak, szúró vágó eszközöknek rossz jelentése van, ezért nem illik karácsonykor ilyen eszközöket ajándékba adni. Ezek az eszközök nem a békesség megbékélés jelképei, ezért felejtsük el karácsonykor.

kés