Nem maradhatnak ki a sorból az élmények. Nem csak tárgyakat, hanem örökre szóló élményeket is ajándékozhatunk. Mindenki maga dötse el melyik a fontosabb. 

Extrém élmények ajándékozásával viszont óvatosan kell bánni, hiszen ilyen élményekre nem mindenki vágyik! 

1.) TANDEMUGRÁS

Az biztos, hogy maradandó élménye lesz annak aki egy repülőből kiugrik. Azért itt sokan bepánikolhatnak ugrás előt főleg akinek tériszonya van. Ezért tériszonnyal küzdőknek nem ajánlatos tandemugrást ajándékozni.

2.) ÖSSZECSUKHATÓ KERÉKPÁR

Ez nem igazán az extrém kategóriába tartozik, de azért mégis az, ha a kerékpár túra kerékpár. Extrém helyekre extrém kerékpár. Egyrészt praktikus, mivel a kocsi csomagtartójába is belefér.

3.) GURULÓ TÚRA

Nehezen találtam nevet ehhez az extrém sporthoz. Ez a lustáknak van kitalálva. Aki egy lépést sem akar gyalog megtenni az még a természetnek is guruló járgánnyal vág neki. Hát eléggé furcsa, hogy ilyen extrém karácsonyi ajándékra tömegével jelentkeznek.

4.) RAFTING

Az egyik igen extrém élmények közé tartozik a rafting vagy hegyvidéki evezés. Óvatosan, mert már volt nem egykét baleset! Csak olyan személynek ajándékozzunk ilyet aki fel van készülve a váratlan fordulatokra.

5.) TESTFESTÉS

Ha jobban megnézzük a képet láthatjuk, hogy a ruha az csak festék. Ettől a ruhától csak vízzel lehet megszabadulni. 

testfestés