Mindig elhatározzuk, hogy a következő évben több időt fordítunk a karácsonyi ajándékok kiválasztására, aztán ahogy telik az idő ugyanott tartunk és már rohanunk is egyik bevásárló központból a másik bevásárló központba addig míg végül az utolsó pillanatban leemelünk valamit a polcról.

Manapság már nem kell sietnünk, hiszen interneten is meg tudjuk rendelni az ajándékokat akár 24 órás házhozszállítással.

Most vegyük sorra azokat az ajándékokat, melyek bekerültek a top 10-be.

TOP 1.

EGÉSZSÉGET TÁMOGATÓ CSOMAGOK

Az első helyen a herb caps karácsonyi csomagok állnak, hiszen mindenki örül annak ha egészségesebb és fittebb lehet. Ezzel az ajándékkal nem lehet melléfogni. Ez az ajándék szinte minden korosztálynak megfelel.

Azért, hogy ezt a prémium kategóriás csomagot tudjuk ajándékba adni mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, azonban léteznek olcsóbb csomagok is.

Az egészség a legnagyobb kincs, ezért ha ezt ajándékozod biztosan tudni fogják, hogy tényleg számítanak neked. 

TOP 2.

KÖNYV

Az egyik kimaradhatatlan ajándékok közé tartozik a könyv. Egy könyv szinte minden korosztály számára ajándékozható, így ezzel sem tudunk nagyon mellé fogni. Viszont a témát jól ki kell választani. Amennyiben nem akarunk bajlódni a témaválasztással, akkor a legjobb ajándék lehet egy e-book olvasó + ajándék e-könyv utalvány. Igy mindenki saját maga tudja kiválasztani azt a könyvet amit el szeretne olvasni.

e-book

Már csak az e-book olvasó kezelésére kell megtanítani a felhasználót. Viszont ennek a használata igen egyszerű és kényelmes. Magunkkal tudjuk vinni bárhová és nem kell súlyos kilókat cipelnünk, ha egy könyvtárat szeretnénk magunkkal vinni esetleges utazáskor.

TOP 3.

MŰSZAKI CIKKEK

A műszaki cikkek világában kalandozva az az ajándék ami mindenkinek megfelel nem más mint az alapvető távolsági kommunikácó vívmánya a mobiltelefon most már átalakult okos telefon. Egy okostelefon most már viszonylag jó áron elérhető és szintén korosztály nélkül ajándékozható karácsonyra. Az okos telefon előnye, hogy akár kommunikálhatunk is a telefonunkkal bizonyos letöltött szoftverek segítségével, igy nem kell gombokat nyomogatni ahhoz, hogy valakit felhívjunk. Azért került csak a harmadik helyre, mivel a telefon távol tartja szeretteinket és a személyes kapcsolatok sokkal közvetlenebbek mint egy telefon. Távölelés még nem létezik :)

mobil telefon

TOP 4.

SPORT ESZKÖZÖK

Amennyiben fontosnak tartjuk, hogy szeretteink sokáig éljenek bizony olyan eszközt ajándékkozunk amivel mozgásra ösztönözzük Őket. Az ilyen eszközök, lehet hogy kezdetben nem okoznak örömet, de viszont tudni fogják hogy tényleg számítanak. Talán rá is veszik magukat egy kis testmozgásra. Egy ilyen eszközt fejlesztett ki egy csapat, aki áramütésekkel próbálja stimulálni az eszöz használóját mozgásra. 

elektromos tréner

top 5.

KOZMETIKAI SZEREK

Nagy reneszánszát éljük a kézzel készített szappanoknak. Egyre több kézzel készített szappant lehet kapni. De már találkozhatunk szappankészítő tanfolyammal is, hogy magunk tudjuk elkészítnei szappanjainkat. Sokan azt hirdetik, hogy a szappan természetes. Azért vegyük figyelembe azt, hogy a szappan nem fordul elő a természetben igy nem lehet az. A szappan zsírok olajok lúggal történő keveredése folytán jön létre. A lúg általában nátrium-hidroxid, ami akárhogy is próbáljuk rákényszeríteni nem egy természetes anyag. Ezért a természetességgel felvértezett szappangyártók, azért hogy elkerüljék a természetellenességet az összetevőkben nem tüntetik fel a nátrium hidroxidot mint vegyületet, hanem elszappanosított növényi olajként szerepeltetik mint végterméket. Azért vegyük észre ez egy kicsit csúsztatás.

Szögesszük le szappan nem terem a fán, és nem nő a földben. Tehát nem lehet természetes. 

szappan