Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit ajándékozzunk nagyszüleinknek karácsonyra?

Mivel is lephetnénk meg nagyszüleinket Karácsonykor? 

Az idő múlásával az egészség kerül előtérbe minden ember számára. Egyre fontosabbá válik az, hogy a hátralévő életünket egészségesen, fitten és jó közérzettel éljük le.

A legtökéletesebb ajándék a nagyik számára nem is lehet más, mint az egészség. Amennyiben egészséget ajándékozunk a nagyszülők részére biztosak lehetünk benne, hogy a legnagyobb öröm éri majd őket. 


 Karácsonyi arany csomag

Hasznos ajándék lehet még masszázsülés, vérnyomás vagy vércukor mérő készülék. Kéz és lábmelegítő, ágymelegítő vagy akár egy gyógyfürdőbérlet.

A fényképes ajándékok sem maradhatnak ki az ajándékok sorából. A nagyszülők szívesen nézegetik a családi képeket. Egy fotóalbum vagy fotókból készített falinaptár biztos nagy sikert fog aratni.

Mivel a nagyszülők több szabadidővel rendelkeznek, igy a szabadidős dolgok is szóba jühetnek. A kártyajátékok egyre kedveltebbé válnak. Egy internettanfolyam is közelebb hozza a világot a nagyszülők számára. Nagyszerű ajándék lehet könyv, sakktábla, szinházbérlet vagy koncertjegy .

Az emberek a praktikus dolgok kedvelőivé válnak az idő előre haladtával. Ezért nem elhanyagolható ötlet, hogy praktikus dolgokat ajándékozzunk nagyszüleinknek. Ezek a praktikus dolgok a mindennapokban nyújthatnak segítséget nagyszüleinknek. Ezek a dolgok könnyebbé tehetik akár a háztartási feladatokat. Hálás készülék például egy elektromos daráló, sajtreszelő, citrusfacsaró. Amennyiben az időtöltésük nagy részét a kerti munkák töltik ki, akkor ajándékozhatunk egy ültető lapátot, ágvágót, vagy egy elekrtromos aprítót is. A barkácsolás is jó időtöltés igy egy szerszámkészlet is praktikus ajándék lehet.


0 Tovább

5 legextrémebb ajándék karácsonyra

Nem maradhatnak ki a sorból az élmények. Nem csak tárgyakat, hanem örökre szóló élményeket is ajándékozhatunk. Mindenki maga dötse el melyik a fontosabb. 

Extrém élmények ajándékozásával viszont óvatosan kell bánni, hiszen ilyen élményekre nem mindenki vágyik! 

1.) TANDEMUGRÁS

Az biztos, hogy maradandó élménye lesz annak aki egy repülőből kiugrik. Azért itt sokan bepánikolhatnak ugrás előt főleg akinek tériszonya van. Ezért tériszonnyal küzdőknek nem ajánlatos tandemugrást ajándékozni.

2.) ÖSSZECSUKHATÓ KERÉKPÁR

Ez nem igazán az extrém kategóriába tartozik, de azért mégis az, ha a kerékpár túra kerékpár. Extrém helyekre extrém kerékpár. Egyrészt praktikus, mivel a kocsi csomagtartójába is belefér.

3.) GURULÓ TÚRA

Nehezen találtam nevet ehhez az extrém sporthoz. Ez a lustáknak van kitalálva. Aki egy lépést sem akar gyalog megtenni az még a természetnek is guruló járgánnyal vág neki. Hát eléggé furcsa, hogy ilyen extrém karácsonyi ajándékra tömegével jelentkeznek.

4.) RAFTING

Az egyik igen extrém élmények közé tartozik a rafting vagy hegyvidéki evezés. Óvatosan, mert már volt nem egykét baleset! Csak olyan személynek ajándékozzunk ilyet aki fel van készülve a váratlan fordulatokra.

5.) TESTFESTÉS

Ha jobban megnézzük a képet láthatjuk, hogy a ruha az csak festék. Ettől a ruhától csak vízzel lehet megszabadulni. 

testfestés

0 Tovább

5 legviccesebb ajándék karácsonyra

Őrültnél őrültebb tervezők jelennek meg különböző ötletekkel, melyek hatalmas sikert aratnak. Amennyiben valaki vicces őrült meghökkentő ajándékot kíván adni karácsonykor 

most összegyűjtöttük az 5 legérdekesebb ajándékot.

1.) Mindig próbálkozunk valahogy begyömöszölni a banánt az uzsonnás dobozba, de valahogy a szögletes formát nem a banánnak találták ki. Itt van a banánra szabott banántartó.

2. ) A férfiak sokat töltenek a WC-n. Általában újságot olvasva menekülnek a nyugalom szigetére. Hogy legyen valami változatosság miért ne golfoznának mindjárt a WC közepént. Megérkezet a WC golf. Hát ez csúcs

3.) Ha már a férfiaknál vagyunk, mindig igazítani kell a nadrágban azt a kiálló szervet. Ennek a szervnek a védelmére és melegen tartására jött létre a legújabb kötött alsónemű.

4.) Miért kellene 2 eszköz ahhoz hogy egyáltalán inni tudjunk. Csináljuk egybe a palackot a pohárral és máris kész van a palackpohár. Ez aztán nem semmi. Nem kell töltögetni rögtön ihatunk és annyit amennyi nekünk tetszik

5.) Hát ez a törülköző nagy szám. Csak nehogy éppen akkor vegyük fel mikor a szerelmünk hazaért, mert akkor nem lesz köszönet.

0 Tovább

5 legrémesebb ajándék karácsonyra

Összegyűjtöttük azokat a dolgokat amiket biztosan NE ajándékozz karácsonyra!

1.) KÉSZPÉNZ

Készpénzt ajándékozni illetlenség és nem igazán minősül ajándéknak. Pláne ha a megajándékozottnak van belőle bőven. Ennél már az is jobb, ha nem ajándékozunk semmit.

Amennyiben semmilyen ötletünk sincs, akkor ajándékozzunk inkább ajándékutalványt. Ez egy fokkal jobb.

2.) RÉNSZARVASOS, MIKULÁSOS PULÓVER ÉS ZOKNI

Praktikusnak tűnik ruhát ajándékozni, de ki vesz fel karácsonyon kivüli napon egy mikulásos vagy egy rénszarvasos zoknit vagy pulóvert? 

3.) LÁVA LÁMPA / Világító zenélő kínai csodák

Sok olyan gagyi termék van ami jó ha 2 napot kibír aztán megy ki a kukába. Ezekből a kínai zenélő világító kütyürékből Dunát lehetne rekeszteni. Valójában se használati se élvezeti értéke nincsen. Csipogó villogó bot stb.

4.)  TAKARÍTÓ ESZKÖZÖK

Bármennyire is szeretne valaki új proszívót, azt lehetőleg ne karácsonyra kapja meg. Hiába törött a felmosóvödör nem igazán szívhezszóló ajándéknak számít.

5.) KARÁCSONYI DÍSZEK

A legőrültebb  gondolat, hogy valaki karácsonyi díszeket ajándékozzon karácsonyra valakinek. Ennél már csak az az őrültebb, ha karácsonyra valaki karácsonyfát ajándékoz.

karácsonyi díszek

0 Tovább

Ajándékozási szabályok amit érdemes mindenkinek betartani!

1.) Amikor megkapod az ajándékot érdemes felbontani a csomagolást! Illetlenség és érdektelenségnek tűhet, ha nem bontod fel, s ezzel könnyen megbánthatod azt a személyt aki az ajándékot adta.

ajándék csomagolás

2.) A jól bevált trükk, amit minden ember ismer: Aki olyan ajándékot kapott amit nem igazán kedvelt gyorsan próbálta úgy elpasszolni, hogy azt továbbajándékozta. Csak akkor van gáz, ha a csomagolásban egy személyre szóló üzenet van, mert akkor tuti a lebukás. Igy mikor valamit tovább ajándékozol érdemes előtte alaposan átvizsgálni a csomagot. A mennyiben azt szeretnéd, hogy a csomagod a célszemélynél kössön ki, feltétlenül olyan ajándékot adj amit biztosan szeretne. 

Karácsonyi arany csomag

Nem kell sokat gondolkodni azon, hogy mi az amit minden ember igazán szeretne. Minden ember sokáig egészségesen szeretne élni, ezért az olyan ajándékot, ami az egészséget támogatja mindenképp meg fog tartani.

Hogyan ajándékozhatunk egészséget? 

http://herbcaps.com/hu_HU/webshop/42/karacsonyi-csomagok

Amennyiben olyan terméket ajándékozunk szeretteinknek, amivel megőrzik egészségüket biztosan tudni fogják, hogy tényleg számítanak és fontosak nekünk.

3.) Amit biztosan TILOS ajándékozni az a Pénz. A pénznél még az is jobb, ha nem adsz semmit. Egyrészt azt mutatja, mennyire nem fontos az a személy akit meg akarsz ajándékozni. Illetlenség!  Ennél egy fokkal jobb az ajándékutalvány.

pénz

4.) A legnagyobb lúzerség, ha valaki az árcédulát rajta hagyja az ajándékon. Ez aztán mindennek a teteje!  Mindig figyelj oda, hogy az árcédulát tüntesd el az ajándékról.

5.) Ajándékot sose magadnak válassz, mindig úgy válassz, hogy mi lenne igazán jó annak akit megajándékozol. Sokszor esünk abba a hibába, hogy ránézünk valamire és nagyon megtetszik, ajándékba adjuk és kiderül hogy akit megajándékoztunk egyáltalán nem örül neki. Ezért mindig tudjuk meg azt, hogy valójában minek örülne igazán. Erre vannak ügyes trükkök a kívánságok kifürkészésére

6.) Kozmetikum parfüm igen kényes téma ajándékba, mivel igen közelinek kell lennie ahhoz hogy ismerjük a megajándékozott ízlését. Ezért ezt az ajándékot csak igen szűk körnek 1 vagy 2 embrenek tudjuk adni.

parfüm

7.) Saját ajándékot a közeli családtagoknak ajándékozz, mert Ők fogják igazán értékelni. Amennyiben elég ügyes vagy és kitartó és külső személy is méltatta munkádat, akkor talán belefoghatsz ajándékkészítésbe más személyek részére is.

fa ló

8.) Késnek, ollónak, szúró vágó eszközöknek rossz jelentése van, ezért nem illik karácsonykor ilyen eszközöket ajándékba adni. Ezek az eszközök nem a békesség megbékélés jelképei, ezért felejtsük el karácsonykor.

kés

0 Tovább
«
12

KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÖTLETEK

blogavatar

Mit vegyek karácsonyra? Karácsonyi ajándékok, ajándék ötletek, tippek mindenkinek.

Utolsó kommentek