Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit ajándékozzunk nagyszüleinknek karácsonyra?

Mivel is lephetnénk meg nagyszüleinket Karácsonykor? 

Az idő múlásával az egészség kerül előtérbe minden ember számára. Egyre fontosabbá válik az, hogy a hátralévő életünket egészségesen, fitten és jó közérzettel éljük le.

A legtökéletesebb ajándék a nagyik számára nem is lehet más, mint az egészség. Amennyiben egészséget ajándékozunk a nagyszülők részére biztosak lehetünk benne, hogy a legnagyobb öröm éri majd őket. 


 Karácsonyi arany csomag

Hasznos ajándék lehet még masszázsülés, vérnyomás vagy vércukor mérő készülék. Kéz és lábmelegítő, ágymelegítő vagy akár egy gyógyfürdőbérlet.

A fényképes ajándékok sem maradhatnak ki az ajándékok sorából. A nagyszülők szívesen nézegetik a családi képeket. Egy fotóalbum vagy fotókból készített falinaptár biztos nagy sikert fog aratni.

Mivel a nagyszülők több szabadidővel rendelkeznek, igy a szabadidős dolgok is szóba jühetnek. A kártyajátékok egyre kedveltebbé válnak. Egy internettanfolyam is közelebb hozza a világot a nagyszülők számára. Nagyszerű ajándék lehet könyv, sakktábla, szinházbérlet vagy koncertjegy .

Az emberek a praktikus dolgok kedvelőivé válnak az idő előre haladtával. Ezért nem elhanyagolható ötlet, hogy praktikus dolgokat ajándékozzunk nagyszüleinknek. Ezek a praktikus dolgok a mindennapokban nyújthatnak segítséget nagyszüleinknek. Ezek a dolgok könnyebbé tehetik akár a háztartási feladatokat. Hálás készülék például egy elektromos daráló, sajtreszelő, citrusfacsaró. Amennyiben az időtöltésük nagy részét a kerti munkák töltik ki, akkor ajándékozhatunk egy ültető lapátot, ágvágót, vagy egy elekrtromos aprítót is. A barkácsolás is jó időtöltés igy egy szerszámkészlet is praktikus ajándék lehet.


0 Tovább

Ajándékozási szabályok amit érdemes mindenkinek betartani!

1.) Amikor megkapod az ajándékot érdemes felbontani a csomagolást! Illetlenség és érdektelenségnek tűhet, ha nem bontod fel, s ezzel könnyen megbánthatod azt a személyt aki az ajándékot adta.

ajándék csomagolás

2.) A jól bevált trükk, amit minden ember ismer: Aki olyan ajándékot kapott amit nem igazán kedvelt gyorsan próbálta úgy elpasszolni, hogy azt továbbajándékozta. Csak akkor van gáz, ha a csomagolásban egy személyre szóló üzenet van, mert akkor tuti a lebukás. Igy mikor valamit tovább ajándékozol érdemes előtte alaposan átvizsgálni a csomagot. A mennyiben azt szeretnéd, hogy a csomagod a célszemélynél kössön ki, feltétlenül olyan ajándékot adj amit biztosan szeretne. 

Karácsonyi arany csomag

Nem kell sokat gondolkodni azon, hogy mi az amit minden ember igazán szeretne. Minden ember sokáig egészségesen szeretne élni, ezért az olyan ajándékot, ami az egészséget támogatja mindenképp meg fog tartani.

Hogyan ajándékozhatunk egészséget? 

http://herbcaps.com/hu_HU/webshop/42/karacsonyi-csomagok

Amennyiben olyan terméket ajándékozunk szeretteinknek, amivel megőrzik egészségüket biztosan tudni fogják, hogy tényleg számítanak és fontosak nekünk.

3.) Amit biztosan TILOS ajándékozni az a Pénz. A pénznél még az is jobb, ha nem adsz semmit. Egyrészt azt mutatja, mennyire nem fontos az a személy akit meg akarsz ajándékozni. Illetlenség!  Ennél egy fokkal jobb az ajándékutalvány.

pénz

4.) A legnagyobb lúzerség, ha valaki az árcédulát rajta hagyja az ajándékon. Ez aztán mindennek a teteje!  Mindig figyelj oda, hogy az árcédulát tüntesd el az ajándékról.

5.) Ajándékot sose magadnak válassz, mindig úgy válassz, hogy mi lenne igazán jó annak akit megajándékozol. Sokszor esünk abba a hibába, hogy ránézünk valamire és nagyon megtetszik, ajándékba adjuk és kiderül hogy akit megajándékoztunk egyáltalán nem örül neki. Ezért mindig tudjuk meg azt, hogy valójában minek örülne igazán. Erre vannak ügyes trükkök a kívánságok kifürkészésére

6.) Kozmetikum parfüm igen kényes téma ajándékba, mivel igen közelinek kell lennie ahhoz hogy ismerjük a megajándékozott ízlését. Ezért ezt az ajándékot csak igen szűk körnek 1 vagy 2 embrenek tudjuk adni.

parfüm

7.) Saját ajándékot a közeli családtagoknak ajándékozz, mert Ők fogják igazán értékelni. Amennyiben elég ügyes vagy és kitartó és külső személy is méltatta munkádat, akkor talán belefoghatsz ajándékkészítésbe más személyek részére is.

fa ló

8.) Késnek, ollónak, szúró vágó eszközöknek rossz jelentése van, ezért nem illik karácsonykor ilyen eszközöket ajándékba adni. Ezek az eszközök nem a békesség megbékélés jelképei, ezért felejtsük el karácsonykor.

kés

0 Tovább

Ötletek az ideális karácsonyi ajándék megtalálásához

Bizony, ahogy az idő egyre hűvösebb, egyre többet gondolunk az egyik legszebb ünnepünkre: a karácsonyra. Eszünkbe jutnak színek, illatok, ízek, megannyi kedves emlék. Boldogan tölt el a bennünket a várakozás. Elhatározzuk, ez a Karácsony még szebb lesz, mint a tavalyi. Körvonalazódik bennünk a karácsonyi menü, a lakás díszítése, és persze az elmaradhatatlan karácsonyi ajándék, amiről persze mindenkinek más elképzelése van, de ha sikerül megtalálni az igazit, akkor minden bizonnyal érezni fogjuk, hogy nem csak kapni, de adni is nagyon jó!



Kellemes készülődést, boldog ajándékozást!

0 Tovább

Milyen ajándékot vegyünk karácsonyra egy nőnek?

Milyen is a tipikus női karácsonyi ajándék?
Tipikus női ajándék a használatból eredendően tipikus. Mivel a férfiak nem használnak hajsütőt, rúzs készletet igy az ilyen tipusu ajándékokat tipikus női ajándéknak nevezhetjük.

karácsonyi ajándék ötletek

Lehet az ajándék akár
  • névreszóló bögre, hímzett törölköző, mozaik- vagy vászonkép saját fotóról, fényképes gravírozott kulcstartó, gravírozott fényképes 3D kocka, ill. fényképes egyedi naptár- vagy design lámpa, egyedi póló
  • masszázs bérlet, fürdő szett, wellness utalvány, arcszauna, pezsgőfürdő készlet, aromaterápiás szett, parfüm ajándékutalvány, kézműves szappan
  • ékszertartó fa vagy doboz, fényképes piperetükör, táskatartó ékszer, tükrös mobildísz, egyedi festett rizsékszer
  • selyemsál vagy kendő, fehérnemű, kesztyű, cipő, táska, ékszer
  • szakácskönyvtartó állvány, hűtőszekrény légtiszító, digitális sütő hőmérő, automata borsszóró
  • elektromos citrusfacsaró, konyhai hőmérő szett, mágneses edényalátét, karamellizáló pisztoly, olaj- és ecetpermetező készlet, elektromos sajtreszelő, digitális kanálmérleg, automata borsszóró vagy zöldfűszeraprító
  • mágneses -vagy instant váza, Tiffany-tál, díszpárna, virágtartó
  • táncoktató DVD, ruházati ajándékutalvány, könyvutalvány, magazin előfizetés, koncert-vagy színházjegy, zenei válogatás
  • smink-, főző- vagy társastánctanfolyam
  • egyedi kristályékszer autóra, mobiltelefonra vagy notebookra, ékszer pendrive
  • dobozos teaszett, vákuumzáras kávédoboz, teafilter csipesz, csokoládé fondue készlet
  • személyre szabott horoszkóp, mini zen kert, füstölő- és gyertyaszett
Mivel a nők sokat foglalkoznak a külsőjükkel és soha sem elégedettek velük ezért az ezzel kapcsolatos ajándékok biztos sikert aratnak. 
Biztos sikertelenségre ítéltetett az az ajándék, melyet soha nem fog használni és  csak azért örül neki, hogy ne bántson meg téged.
Hogy elkerüld a biztos kudarcot és valami különlegeset adj a már jól megszokott ajándékok helyett akkor a legjobb ha a szeretted egészségére gondolsz.
IGEN  A legnagobb ajándék az egészség.
Az egészség és hogy ez az egészség meg is maradjon jó sokáig. 
Hogyan ajándékozhatunk egészséget? 
Amennyiben olyan terméket ajándékozunk szeretteinknek, amivel megőrzik egészségüket biztosan tudni fogják, hogy tényleg számítanak és fontosak nekünk.
0 Tovább

Mit vegyünk egy férfinak karácsonyra?

Mivel kedveskedhetünk egy férfinak karácsonykor?


Szóba jöhet akár:

SPORT

kábeltévé előfizetés sportcsatornákkal, focilabda alakú sörnyitó, szurkolói póló- vagy sál, jegyek futballmeccsre

paintball felszerelés, kézi súlyzó, fekvőtámasz tartó, kerékpáros táska, marokerősítő, távcső, led fejlámpa, masszázs párna, hordozható GPS

AUTÓ minden férfi kedvence

xenon szett autóba, autós hűtőláda, kihangosító, autós kávé-tea melegítő, elalvást jelző riasztókészülék, fém ruhafogas autóba

ITAL eszközök

borhűtő, boros szett, borelőfizetés, borhőmérő, elektromos bornyitó, dekantáló, otthoni sörkészítő készlet, koktélos készlet, üvegnyitó hűtőmágnes, focipálya mintázatú vágódeszka, jégpohár készítő

MŰSZAKI KÜTYÜK
vezeték nélküli fejhallgató, univerzális távirányító, e-könyv olvasó, internetes rádiókészülék, led olvasólámpa, napelemes telefontöltő, távirányítású
kulcskereső
barkácskönyv, szerszámkészlet, led zseblámpa, digitális mérőszalag
Ajándékozáskor valójában nem gondolunk bele abba, hogy az amit ajándéként adtunk tényleg hasznos és tényleg biztosítja azt, hogy akit szeretünk annak valóban jobb lesz.
A kábeltévé előfizetés esetén lehet hogy jót fog szórakozni, de valójában sokkal jobb lenne ha a sport csatornák nézése helyett mozogna is egy kicsit.
Ezért sokkal jobb, ha csatorna előfizetés helyett inkább egy edzőterem bérletet adunk ajándékba. A kis csecsebecsék előbb utóbb eltűnnek elkallódnak igy csak pénzkidobás az egész. A szerszámkészlet is egyszeri használat után legalább 5 évig foglalja a helyet a garázsban porosodva.
Karácsonyi ajándék férfiaknak
Mindannyiunk számára a legnagobb ajándék az egészség. Az egészség és hogy ez az egészség meg is maradjon jó sokáig. Ezért a legjobb és legértékesebb ajándék az, ha egészséget ajándékozunk szeretteinknek. 
Hogyan ajándékozhatunk egészséget? 
A fenti linken található csomagokkal nem foghatunk mellé, minden korosztály számára találunk megfelelő csomagot.
0 Tovább
«
12

KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÖTLETEK

blogavatar

Mit vegyek karácsonyra? Karácsonyi ajándékok, ajándék ötletek, tippek mindenkinek.

Utolsó kommentek