Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

5 legjobb ajándékötlet karácsonyra

Mindig elhatározzuk, hogy a következő évben több időt fordítunk a karácsonyi ajándékok kiválasztására, aztán ahogy telik az idő ugyanott tartunk és már rohanunk is egyik bevásárló központból a másik bevásárló központba addig míg végül az utolsó pillanatban leemelünk valamit a polcról.

Manapság már nem kell sietnünk, hiszen interneten is meg tudjuk rendelni az ajándékokat akár 24 órás házhozszállítással.

Most vegyük sorra azokat az ajándékokat, melyek bekerültek a top 10-be.

TOP 1.

EGÉSZSÉGET TÁMOGATÓ CSOMAGOK

Az első helyen a herb caps karácsonyi csomagok állnak, hiszen mindenki örül annak ha egészségesebb és fittebb lehet. Ezzel az ajándékkal nem lehet melléfogni. Ez az ajándék szinte minden korosztálynak megfelel.

Azért, hogy ezt a prémium kategóriás csomagot tudjuk ajándékba adni mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, azonban léteznek olcsóbb csomagok is.

Az egészség a legnagyobb kincs, ezért ha ezt ajándékozod biztosan tudni fogják, hogy tényleg számítanak neked. 

TOP 2.

KÖNYV

Az egyik kimaradhatatlan ajándékok közé tartozik a könyv. Egy könyv szinte minden korosztály számára ajándékozható, így ezzel sem tudunk nagyon mellé fogni. Viszont a témát jól ki kell választani. Amennyiben nem akarunk bajlódni a témaválasztással, akkor a legjobb ajándék lehet egy e-book olvasó + ajándék e-könyv utalvány. Igy mindenki saját maga tudja kiválasztani azt a könyvet amit el szeretne olvasni.

e-book

Már csak az e-book olvasó kezelésére kell megtanítani a felhasználót. Viszont ennek a használata igen egyszerű és kényelmes. Magunkkal tudjuk vinni bárhová és nem kell súlyos kilókat cipelnünk, ha egy könyvtárat szeretnénk magunkkal vinni esetleges utazáskor.

TOP 3.

MŰSZAKI CIKKEK

A műszaki cikkek világában kalandozva az az ajándék ami mindenkinek megfelel nem más mint az alapvető távolsági kommunikácó vívmánya a mobiltelefon most már átalakult okos telefon. Egy okostelefon most már viszonylag jó áron elérhető és szintén korosztály nélkül ajándékozható karácsonyra. Az okos telefon előnye, hogy akár kommunikálhatunk is a telefonunkkal bizonyos letöltött szoftverek segítségével, igy nem kell gombokat nyomogatni ahhoz, hogy valakit felhívjunk. Azért került csak a harmadik helyre, mivel a telefon távol tartja szeretteinket és a személyes kapcsolatok sokkal közvetlenebbek mint egy telefon. Távölelés még nem létezik :)

mobil telefon

TOP 4.

SPORT ESZKÖZÖK

Amennyiben fontosnak tartjuk, hogy szeretteink sokáig éljenek bizony olyan eszközt ajándékkozunk amivel mozgásra ösztönözzük Őket. Az ilyen eszközök, lehet hogy kezdetben nem okoznak örömet, de viszont tudni fogják hogy tényleg számítanak. Talán rá is veszik magukat egy kis testmozgásra. Egy ilyen eszközt fejlesztett ki egy csapat, aki áramütésekkel próbálja stimulálni az eszöz használóját mozgásra. 

elektromos tréner

top 5.

KOZMETIKAI SZEREK

Nagy reneszánszát éljük a kézzel készített szappanoknak. Egyre több kézzel készített szappant lehet kapni. De már találkozhatunk szappankészítő tanfolyammal is, hogy magunk tudjuk elkészítnei szappanjainkat. Sokan azt hirdetik, hogy a szappan természetes. Azért vegyük figyelembe azt, hogy a szappan nem fordul elő a természetben igy nem lehet az. A szappan zsírok olajok lúggal történő keveredése folytán jön létre. A lúg általában nátrium-hidroxid, ami akárhogy is próbáljuk rákényszeríteni nem egy természetes anyag. Ezért a természetességgel felvértezett szappangyártók, azért hogy elkerüljék a természetellenességet az összetevőkben nem tüntetik fel a nátrium hidroxidot mint vegyületet, hanem elszappanosított növényi olajként szerepeltetik mint végterméket. Azért vegyük észre ez egy kicsit csúsztatás.

Szögesszük le szappan nem terem a fán, és nem nő a földben. Tehát nem lehet természetes. 

szappan

0 Tovább

Ajándékozási szabályok amit érdemes mindenkinek betartani!

1.) Amikor megkapod az ajándékot érdemes felbontani a csomagolást! Illetlenség és érdektelenségnek tűhet, ha nem bontod fel, s ezzel könnyen megbánthatod azt a személyt aki az ajándékot adta.

ajándék csomagolás

2.) A jól bevált trükk, amit minden ember ismer: Aki olyan ajándékot kapott amit nem igazán kedvelt gyorsan próbálta úgy elpasszolni, hogy azt továbbajándékozta. Csak akkor van gáz, ha a csomagolásban egy személyre szóló üzenet van, mert akkor tuti a lebukás. Igy mikor valamit tovább ajándékozol érdemes előtte alaposan átvizsgálni a csomagot. A mennyiben azt szeretnéd, hogy a csomagod a célszemélynél kössön ki, feltétlenül olyan ajándékot adj amit biztosan szeretne. 

Karácsonyi arany csomag

Nem kell sokat gondolkodni azon, hogy mi az amit minden ember igazán szeretne. Minden ember sokáig egészségesen szeretne élni, ezért az olyan ajándékot, ami az egészséget támogatja mindenképp meg fog tartani.

Hogyan ajándékozhatunk egészséget? 

http://herbcaps.com/hu_HU/webshop/42/karacsonyi-csomagok

Amennyiben olyan terméket ajándékozunk szeretteinknek, amivel megőrzik egészségüket biztosan tudni fogják, hogy tényleg számítanak és fontosak nekünk.

3.) Amit biztosan TILOS ajándékozni az a Pénz. A pénznél még az is jobb, ha nem adsz semmit. Egyrészt azt mutatja, mennyire nem fontos az a személy akit meg akarsz ajándékozni. Illetlenség!  Ennél egy fokkal jobb az ajándékutalvány.

pénz

4.) A legnagyobb lúzerség, ha valaki az árcédulát rajta hagyja az ajándékon. Ez aztán mindennek a teteje!  Mindig figyelj oda, hogy az árcédulát tüntesd el az ajándékról.

5.) Ajándékot sose magadnak válassz, mindig úgy válassz, hogy mi lenne igazán jó annak akit megajándékozol. Sokszor esünk abba a hibába, hogy ránézünk valamire és nagyon megtetszik, ajándékba adjuk és kiderül hogy akit megajándékoztunk egyáltalán nem örül neki. Ezért mindig tudjuk meg azt, hogy valójában minek örülne igazán. Erre vannak ügyes trükkök a kívánságok kifürkészésére

6.) Kozmetikum parfüm igen kényes téma ajándékba, mivel igen közelinek kell lennie ahhoz hogy ismerjük a megajándékozott ízlését. Ezért ezt az ajándékot csak igen szűk körnek 1 vagy 2 embrenek tudjuk adni.

parfüm

7.) Saját ajándékot a közeli családtagoknak ajándékozz, mert Ők fogják igazán értékelni. Amennyiben elég ügyes vagy és kitartó és külső személy is méltatta munkádat, akkor talán belefoghatsz ajándékkészítésbe más személyek részére is.

fa ló

8.) Késnek, ollónak, szúró vágó eszközöknek rossz jelentése van, ezért nem illik karácsonykor ilyen eszközöket ajándékba adni. Ezek az eszközök nem a békesség megbékélés jelképei, ezért felejtsük el karácsonykor.

kés

0 Tovább

Mit szólsz egy felejthetetlen élményhez?

Ajándék nem csak tárgy lehet, ajándékozhatunk élményt is. Ez talán egy kicsit furcsának tűnik és nem megszokott, de az ilyen ajándék emlékezetes marad.

Az alábbi élmények közül válogathatunk

wellness-hétvége,
tanfolyam
koncert- vagy színházjegyet
smink- vagy öltözködési tanácsadás
masszázs
lovaglás
borkóstolás
vacsoráról
együtténeklés
sétahajózás

                                                      

0 Tovább

Ötletek az ideális karácsonyi ajándék megtalálásához

Bizony, ahogy az idő egyre hűvösebb, egyre többet gondolunk az egyik legszebb ünnepünkre: a karácsonyra. Eszünkbe jutnak színek, illatok, ízek, megannyi kedves emlék. Boldogan tölt el a bennünket a várakozás. Elhatározzuk, ez a Karácsony még szebb lesz, mint a tavalyi. Körvonalazódik bennünk a karácsonyi menü, a lakás díszítése, és persze az elmaradhatatlan karácsonyi ajándék, amiről persze mindenkinek más elképzelése van, de ha sikerül megtalálni az igazit, akkor minden bizonnyal érezni fogjuk, hogy nem csak kapni, de adni is nagyon jó!



Kellemes készülődést, boldog ajándékozást!

0 Tovább

Milyen ajándékot vegyünk karácsonyra egy nőnek?

Milyen is a tipikus női karácsonyi ajándék?
Tipikus női ajándék a használatból eredendően tipikus. Mivel a férfiak nem használnak hajsütőt, rúzs készletet igy az ilyen tipusu ajándékokat tipikus női ajándéknak nevezhetjük.

karácsonyi ajándék ötletek

Lehet az ajándék akár
  • névreszóló bögre, hímzett törölköző, mozaik- vagy vászonkép saját fotóról, fényképes gravírozott kulcstartó, gravírozott fényképes 3D kocka, ill. fényképes egyedi naptár- vagy design lámpa, egyedi póló
  • masszázs bérlet, fürdő szett, wellness utalvány, arcszauna, pezsgőfürdő készlet, aromaterápiás szett, parfüm ajándékutalvány, kézműves szappan
  • ékszertartó fa vagy doboz, fényképes piperetükör, táskatartó ékszer, tükrös mobildísz, egyedi festett rizsékszer
  • selyemsál vagy kendő, fehérnemű, kesztyű, cipő, táska, ékszer
  • szakácskönyvtartó állvány, hűtőszekrény légtiszító, digitális sütő hőmérő, automata borsszóró
  • elektromos citrusfacsaró, konyhai hőmérő szett, mágneses edényalátét, karamellizáló pisztoly, olaj- és ecetpermetező készlet, elektromos sajtreszelő, digitális kanálmérleg, automata borsszóró vagy zöldfűszeraprító
  • mágneses -vagy instant váza, Tiffany-tál, díszpárna, virágtartó
  • táncoktató DVD, ruházati ajándékutalvány, könyvutalvány, magazin előfizetés, koncert-vagy színházjegy, zenei válogatás
  • smink-, főző- vagy társastánctanfolyam
  • egyedi kristályékszer autóra, mobiltelefonra vagy notebookra, ékszer pendrive
  • dobozos teaszett, vákuumzáras kávédoboz, teafilter csipesz, csokoládé fondue készlet
  • személyre szabott horoszkóp, mini zen kert, füstölő- és gyertyaszett
Mivel a nők sokat foglalkoznak a külsőjükkel és soha sem elégedettek velük ezért az ezzel kapcsolatos ajándékok biztos sikert aratnak. 
Biztos sikertelenségre ítéltetett az az ajándék, melyet soha nem fog használni és  csak azért örül neki, hogy ne bántson meg téged.
Hogy elkerüld a biztos kudarcot és valami különlegeset adj a már jól megszokott ajándékok helyett akkor a legjobb ha a szeretted egészségére gondolsz.
IGEN  A legnagobb ajándék az egészség.
Az egészség és hogy ez az egészség meg is maradjon jó sokáig. 
Hogyan ajándékozhatunk egészséget? 
Amennyiben olyan terméket ajándékozunk szeretteinknek, amivel megőrzik egészségüket biztosan tudni fogják, hogy tényleg számítanak és fontosak nekünk.
0 Tovább

KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÖTLETEK

blogavatar

Mit vegyek karácsonyra? Karácsonyi ajándékok, ajándék ötletek, tippek mindenkinek.

Utolsó kommentek